ROSSMANN otevřel ve Starém Městě u Uherského Hradiště svou 121. prodejnu

Síť drogerií parfumerií ROSSMANN roste. V pondělí 17. listopadu 2014 se ve Starém Městě, okres Uherské Hradiště, otevřela v pořadí již 121. prodejna. K této příležitosti si ROSSMANN pro své zákazníky přichystal speciální dárky a bohatý doprovodný program. Prodejna ve Starém Městě sídlí na adrese Východní 2131 a k dispozici je prodejní plocha o velikosti 471 m2.

Prodejna se nachází v Retail Parku ve větší komerční zóně, mezi Intersparem a UniHobby. V rámci Retail Parku se nachází prodejny jako např. Sportisimo, Takko Fashion, Deichmann, Planeo Elektro, Limex, Cyklo World a CCC. Jedná se o frekventované předměstí plné komerčních příležitostí. Zájem zákazníků je zde velký, proto pro nás byl tento projekt lákavý. Aglomerace je zajímavá také svou bohatou historií,“ říká manažer oddělení expanze Jan Králíček a dodává: „Do Starého Města expandujeme hlavně z důvodů výjimečné lokality vyhledávaného Retail Parku a velké spadové oblasti. Jedná se totiž nejen o Staré Město, ale i o Uherské Hradiště a okolní městečka. Aglomerace 38 000 obyvatel si rozhodně zaslouží dvě prodejny. Ta starší se nachází přímo v centru Uherského Hradiště. Nová prodejna v nákupní zóně dává zákazníkům možnost dorazit pěšky i autem a vyřešit veškeré potřebné nákupy najednou.

Slavnostní otevření nové prodejny na adrese Východní 2131 ve Starém Městě, okres Uherské Hradiště, proběhlo v pondělí 17. listopadu 2014. K této příležitosti platí od 17. do 23. listopadu otevírací leták s extra slevami na produkty a s 10% slevou na celý nákup k tomu. Prvních 1 000 nakupujících bylo odměněno dárkem na pokladně. V úterý 18. listopadu byl pro děti i dospělé připraven bohatý doprovodný program, kterým prováděl zkušený moderátor Václav Upír Krejčí. Nechyběla ani hudba, uvítací stánek, rozdávání balonků, pexes a malých dárků či malování na obličej pro děti. Zpestřením byla také možnost nechat se vyfotit s představitelem z filmu Doba ledová lenochodem Sidem a rovnou si zdarma fotografii v rámečku odnést na památku domů. Otevírací doba je každý den od 9.00 do 20.00 hodin a návštěvníci mohou pro své nákupy využít celkem 471 m2 plochy.

IMG_0712 IMG_0640

Těžištěm sortimentu je dekorativní kosmetika včetně zcela nové privátní značky pro mladé dívky Rival de Loop YOUNG, dále široký výběr produktů v péči o tělo, pokožku a vlasy pro ženy a muže, dětská výživa, příkrmy a kosmetika, výrobky papírové a dámské hygieny. Zařazen je rovněž doplňkový sortiment jako punčochové zboží Bellinda, dárkové předměty Albi, produkty pro kuchyň a úklid, hračky a rozšířená produktová řada zdravé výživy. V období Vánoc jsou dostupné vánoční kosmetické balíčky, sortiment hraček, čokolád, vánoční dekorace a stuhy nebo i potřeby pro pečení vánočního cukroví od společnosti Tescoma.

IMG_0632 IMG_0650

V úterý 18. listopadu odstartovala vánoční kampaň v podobě vánočního magazínu a věrnostního programu Doba ledová. „V rámci završení 20-ti leté působnosti společnosti ROSSMANN na českém trhu jsme pro naše zákazníky připravili další dárek. Chceme je odměnit za jejich věrnost a zpříjemnit předvánoční čas. Plyšové figurky a věrnostní programy se těší velké oblibě zejména však v potravinových řetězcích, teď budou mít zákazníci možnost získat něco navíc i za nákup drogerie. Věříme, že postavičky z Doby ledové potěší pod vánočním stromečkem nejedno dítě, dokonce i dospělé,“ vysvětluje důvody věrnostního programu marketingová manažerka ROSSMANN Kateřina Olšáková. Více informací získáte na www.rossmann.cz.

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích přibližně 3 000 prodejen a zaměstnává téměř 40 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 121 prodejen s přibližně 700 zaměstnanci. V letošním roce slaví výročí 20 let na českém trhu. Více informací naleznete na www.rossmann.cz.