ROSSMANN modernizuje a rozšiřuje svou prodejnu v Plzni

Síť drogerií parfumerií ROSSMANN modernizuje svou prodejnu a slavnostně ji otevře v pondělí 27. října 2014. K této příležitosti chystá pro své zákazníky speciální dárky. Prodejna v OC PLZEŇ PLAZA na adrese Radčická 2861/2 se představí v novém a modernějším provedení s větší prodejní plochou. Díky veškerým úpravám se rozšířil prostor pro nákupy o 148 m2.

"Původní prodejní plocha již nedostačovala aktuálním trendům nakupování, celkově prodejna působila stísněným dojmem a tržebně tak byla limitována. Od větší přehlednější prodejny, která je komfortnější a která dokáže nabídnout širší sortiment, si hlavně slibujeme, že zmiňovaný limit zase posuneme o kousek výše. V konkurenčním boji má větší šanci obstát rozlehlejší prodejna v novém, moderním konceptu nabízející nejen základní škálu drogistického sortimentu, ale také doplňkový sortiment," říká manažer oddělení expanze Jan Králíček.

Díky kompletní přestavbě, doplnění regálů a změně stávajícího pultového Parfém shopu na nový vitrínový se podařilo rozšířit uličky mezi regály. V prodejně se proto mnohem pohodlněji nakupuje, což ocení zejména maminky s kočárky. Zákazníci se dále mohou těšit na nový interiér a lepší osvětlení prodejny. V den znovuotevření budou hostesky rozdávat kolemjdoucím otevírací leták spolu s drobnými dárky, pexeso a pro ty nejmenší balonky. Prvních 1 000 nakupujících zároveň obdrží dárek na pokladně. Otevírací doba je každý den od 9.00 do 21.00 hodin.

Co se týče sortimentu, rozšíření se dotklo celé původní nabídky. Největší obohacení však zákazníci poznají v dětském segmentu. ROSSMANN posílil svou produktovou řadu dětských plen, vlhčených ubrousků, dětské kosmetiky a výživy. Dále je nově zařazena sekce doplňkového sortimentu potřeb pro kuchyň a domácnost, hraček, spodního prádla a zdravé výživy.

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích přibližně 3 000 prodejen a zaměstnává téměř 40 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 120 prodejen s přibližně 700 zaměstnanci. V letošním roce slaví výročí 20 let na českém trhu. Více informací naleznete na www.rossmann.cz.