ROSSMANN expanduje a otevírá další novou prodejnu. Tentokrát v Praze 6.

Síť drogerií a parfumerií ROSSMANN se rozrůstá. Ve středu 9. dubna otevřela společnost ROSSMANN novou prodejnu v Praze 6, v ulici Pod Paťankou. Stejně jako všechny ostatní prodejny má i tato bezbariérový přístup pro vozíčkáře i maminky s kočárky a zákazníci si mohou vybírat z nepřeberného množství zboží na prodejní ploše 356 m2.

Praha 6 je jednou z posledních městských částí, kde ROSSMANN doposud nemá prodejnu.

„Za rozhodnutím otevřít novou prodejnu stojí především naše snaha uspokojit všechny naše zákazníky a nabídnout jim služby v místě jejich bydliště,“ říká Kateřina Olšáková, marketingová manažerka společnosti ROSSMANN.

Nová prodejna v Praze 6 disponuje celkovou plochou 450 m2, přičemž zákazníci mají pro své nákupy k dispozici celkem 356 m2. Prodejna má bezbariérový přístup a otevírací doba je pondělí až pátek od 8.00 do 19.00 hodin, v sobotu pak od 8.00 do 14.00 hodin. Zákazníky zde obsluhuje celkem 5 zaměstnanců, přičemž otevřením prodejny vznikla tři nová pracovní místa.

V prodejně si zákazníci mohou zakoupit nejen kvalitní drogistické značkové zboží a produkty ROSSMANN, ale také drobné občerstvení v podobě džusů, čajů a cukrovinek či doplňky pro kuchyň a domácnost, včetně dárkových předmětů. Maminky mohou využít nový věrnostní program ROSSMÁNEK.

Nová prodejna v Praze 6 je již čtvrtou prodejnou, kterou společnost ROSSMANN otevřela od počátku roku 2014 a v expanzi plánuje pokračovat. První prodejna byla otevřena v květnu roku 1994 v Českých Budějovicích. Společnost ROSSMANN tak letos slaví 20. výročí svého působení na českém trhu.

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích přibližně 3 000 prodejen a zaměstnává téměř 40 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 118 prodejen s přibližně 700 zaměstnanci. V letošním roce oslaví výročí 20 let na českém trhu.