Radost z výhry přechází do Strakonic

Máme tu nový týden a s ním dalšího výherce soutěže s názvem „Ceny jedna báseň“. Automobil ŠKODA Citigo tentokrát získává pan David Andrlík ze Strakonic. Výhra byla slavnostně předána 22. 7. 2014 za přítomnosti jednatele společnosti Vladimíra Mikela před prodejnou ROSSMANN v ulici Pod Paťankou na Praze 6. Spotřebitelská soutěž byla spuštěna v rámci nové komunikační kampaně společnosti ROSSMANN k oslavě 20 let působení na českém trhu.

O výhře jsem se dozvěděl v pondělí, mezi rutinními telefonáty najednou přišlo takové krásné překvapení. Až jsem se z toho rozklepal,“ říká pan David Andrlík, výherce soutěže. „Nikdo nám totiž nevěřil, každý tvrdil, že to bude nějaký podvod,“ dodává a nabádá ostatní k účasti. Manželka pana Andrlíka se už z minulých kol raduje z dárkového balíčku za 4. místo. Nyní se oba těší z nového automobilu.

Vítězná báseň s klíčovými slovy ROSSMANN a ESSENCE:

Pohádkový Rossmann

Již dvacet let v černém lese,
Baba Jaga jen se třese.
Lektvary na věčné mládí,
vzteky lije do kapradí.
Její dávné zákaznice,
nepřijdou už nikdy více.
K Rossmannovi všechny běží,
Baba Jaga přizná stěží:
kosmetika od Essence,
je moc velká konkurence!

Spotřebitelská soutěž s názvem „Ceny jedna báseň“ byla spuštěna v rámci nové komunikační kampaně společnosti ROSSMANN k oslavě 20 let působení na českém trhu. Soutěž byla zahájena 12. května 2014 a poběží celých 20 týdnů. V rámci soutěže je pro výherce připraveno celkem devatenáct aut ŠKODA Citigo a 380 dárkových balíčků. Poslední týden se bude soutěžit o auto ŠKODA Rapid Spaceback. Všichni výherci získají společně s automobilem také plnou nádrž od čerpací stanice Agip. Zúčastnit se může každý, kdo v daném týdnu nakoupí nad 400 korun, svůj nákup na stránkách zaregistruje a složí báseň, která bude obsahovat dvě vybraná slova.

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích přibližně 3 000 prodejen a zaměstnává téměř 40 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 120 prodejen s přibližně 700 zaměstnanci. V letošním roce slaví výročí 20 let na českém trhu.