Prodejna ROSSMANN nově také ve Vsetíně

Síť drogerií parfumerií ROSSMANN otevřela další prodejnu, tentokrát ve Vsetíně na Dolním náměstí. Slavnostní otevření vsetínské prodejny proběhlo v pondělí 21. července 2014. Na návštěvníky nové prodejny čekal bohatý doprovodný program, včetně atraktivních dárků pro prvních tisíc zákazníků a nově i mimořádný uvítací stánek, který je velmi populární v sousedním Německu.

Otevřením prodejny ve Vsetíně pokračujeme ve strategii expanze prodejen do všech větších měst v České republice a vytvoření pohodlnějšího nákupního prostředí. Zákazníci ze Vsetína tak nebudou muset dojíždět nakupovat naše produkty do Zlína, ale budou mít prodejnu přímo v centru města,“ říká Kateřina Olšáková, marketingová manažerka společnosti ROSSMANN.

Nová prodejna na Dolním náměstí se rozkládá na ploše 444 m2, zákazníci budou moci pro své nákupy využívat celkem 328 m2. Otevírací doba je pondělí až pátek od 8.00 do 18.00 hodin, v sobotu pak od 8.00 do 12.00 hodin. Prodejna je moderně vybavená a má, stejně jako všechny ostatní prodejny ROSSMANN, bezbariérový přístup pro vozíčkáře i maminky s kočárky.

Slavnostní otevření proběhlo 21. července 2014 za bohatého doprovodného programu. Pro rodiče s dětmi bylo připraveno malování na obličej, vystoupení klauna a drobné dárky. Poprvé v rámci otevírání prodejen ROSSMANN v České republice byl součástí uvítací stánek, ve kterém zákazníci mohli nakoupit vybrané zboží v cenové relaci 10 – 30 korun. V prvním týdnu také platí 10% sleva na celý nákup a zároveň leták, ve kterém ROSSMANN nabízí produkty za velmi atraktivní ceny.

Základní sortiment prodejny je tvořen dekorativní kosmetikou, čisticími prostředky, dětským zbožím, výrobky dámské hygieny a papírové drogerie. Součástí širšího sortimentu jsou dárkové předměty, cukrovinky, džusy a čaje. V neposlední řadě zde zákazníci mohou nakoupit také doplňky pro úklid, domácnost a kuchyň. Pro maminky a rodiny s dětmi do 3 let je k dispozici věrnostní program ROSSMÁNEK. Program je výhodný nejen díky pravidelným měsíčním slevám na nákup dětského zboží, k dispozici je i poradna, soutěže, akce a slevy u vybraných partnerů a výhody ve fotoshopu ROSSMANN.

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích přibližně 3 000 prodejen a zaměstnává téměř 40 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 119 prodejen s přibližně 700 zaměstnanci. V letošním roce slaví 20. výročí na českém trhu.