Polovina automobilů je rozdána!

Spotřebitelská soutěž s názvem „Ceny jedna báseň“ je již v polovině. Deset soutěžních automobilů bylo předáno šťastným výhercům! Soutěži dominují ženy, ale ani muži nezahálí a již dva si své auto vybásnili. Desátou šťastnou výherkyní se stala studentka Hana Máslová, která o něj svedla domácí souboj. Předání ŠKODY Citigo proběhlo v pondělí 4. srpna 2014 před prodejnou ROSSMANN v ulici Českobrodská v Dolních Počernicích. Soutěž je součástí komunikační kampaně ROSSMANN, připravené v rámci oslav 20 let působení na českém trhu.

S mamkou jsme se vsadily, která z nás auto vyhraje. Byl to takový domácí souboj a byla jsem opravdu mile překvapená, když se mi ozvali a výhru mi oznámili. Jelikož jsem studentka, využiji auto pro cestování do školy a na návštěvy k rodičům. Zatím jsem řídila sporadicky, takže jsem ráda, že budu moci pořádně trénovat,“ říká Hana Máslová, šťastná majitelka desáté ŠKODY Citigo.

Vítězná báseň s klíčovými slovy ROSSMANN a GARNIER:

Co název Rossmann značí, ví kupující i prodavači

R je Radost z výher
O je Obří výběr
SS Super Slevy značek
M je Milost prodavaček
A jsou Akce výběrové
NN zas Nápady Nové.
Postavme se tomu čelem,
srdečně a s vážnou tváří:
vlasy voní Garnierem,
oblečení aviváží,
20 let jsme s Rossmannem
a věrní mu zůstanem. :-)

Spotřebitelská soutěž s názvem „Ceny jedna báseň“ byla spuštěna v rámci nové komunikační kampaně společnosti ROSSMANN k oslavě 20 let působení na českém trhu. Soutěž byla zahájena 12. května 2014 a poběží celých 20 týdnů. V rámci soutěže je pro výherce připraveno celkem devatenáct aut ŠKODA Citigo a 380 dárkových balíčků. Poslední týden se bude soutěžit o auto ŠKODA Rapid Spaceback. Všichni výherci získají společně s automobilem také plnou nádrž od čerpací stanice Agip. Zúčastnit se může každý, kdo v daném týdnu nakoupí nad 400 korun, svůj nákup na stránkách zaregistruje a složí báseň, která bude obsahovat dvě vybraná slova.

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích přibližně 3 000 prodejen a zaměstnává téměř 40 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 120 prodejen s přibližně 700 zaměstnanci. V letošním roce slaví výročí 20 let na českém trhu.