Pohádková výhra putuje tentokrát do Kolína

Další týden spotřebitelské soutěže s názvem „Ceny jedna báseň“ s sebou opět přinesl spoustu radosti. Šťastnou majitelkou nové ŠKODY Citigo se stala paní Jiřina Jiříkovská z Kolína. Slavnostní předání automobilu proběhlo 14. 7. 2014 za přítomnosti jednatele společnosti Vladimíra Mikela před prodejnou ROSSMANN v ulici Pod Paťankou na Praze 6. Spotřebitelská soutěž byla spuštěna v rámci nové komunikační kampaně společnosti ROSSMANN k oslavě 20 let působení na českém trhu.

Už během naší pravidelné návštěvy v prodejně ROSSMANN jsem začala v hlavě komponovat soutěžní básničku,“ říká paní Jiřina Jiříkovská, výherkyně soutěže, a také maminka krásné holčičky. „Do drogerie ROSSMANN chodím ráda, většinou kupujeme pleny pro dceru, mají tu totiž velký výběr dětského zboží za skvělé ceny,“ dodává. Po návratu z nákupu paní Jiřina uložila dcerku do postýlky k odpolednímu spánku a báseň v klidu dokončila. Z výhry se mladá maminka velice těší, ale prý ji ještě s manželem nestihli pořádně oslavit.

Vítězná báseň s klíčovými slovy ROSSMANN a SENSODYNE:

I v pohádkovém lese už se ví, že Rossmann Tvé přání vyplní...

Křemílek jde po pasece,
Sensodyne si v ruce nese.
Vochomůrka za ním běží,
chce mít svůj dech také svěží.
Rumcajs koupil kartáčky
a pro Manku natáčky.
S dětskou kartou Rossmánek
pro Cipíska dudlánek.
Kde to všechno pořídili?
U Rossmanna – víly jim to poradily.

Spotřebitelská soutěž s názvem „Ceny jedna báseň“ byla spuštěna v rámci nové komunikační kampaně společnosti ROSSMANN k oslavě 20 let působení na českém trhu. Soutěž byla zahájena 12. května 2014 a poběží celých 20 týdnů. V rámci soutěže je pro výherce připraveno celkem devatenáct aut ŠKODA Citigo a 380 dárkových balíčků. Poslední týden se bude soutěžit o auto ŠKODA Rapid Spaceback. Všichni výherci získají společně s automobilem také plnou nádrž od čerpací stanice Agip. Zúčastnit se může každý, kdo v daném týdnu nakoupí nad 400 korun, svůj nákup na stránkách zaregistruje a složí báseň, která bude obsahovat dvě vybraná slova.

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích přibližně 3 000 prodejen a zaměstnává téměř 40 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 118 prodejen s přibližně 700 zaměstnanci. V letošním roce slaví výročí 20 let na českém trhu.