Pátý automobil Škoda Citigo znovu putoval do Blanska

Letní sezóna i spotřebitelská soutěž s názvem „Ceny jedna báseň“ jsou v plném proudu. Šťastnou majitelkou nové červené ŠKODY Citigo se stala paní Lucie Šmeralová z Blanska. Slavnostní předání automobilu proběhlo 26. 6. 2014 za přítomnosti jednatele společnosti Vladimíra Mikela před prodejnou ROSSMANN v ulici Pod Paťankou na Praze 6. Spotřebitelská soutěž byla spuštěna v rámci komunikační kampaně společnosti ROSSMANN k oslavě 20 let působení na českém trhu.

Paní Lucie Šmeralová zažila minulé úterý veliké překvapení. Manžel právě odjel do práce, když obdržela zprávu týkající se výhry. „Byla jsem v šoku, a musela jsem si sednout. Nemohla jsem tomu uvěřit,“ říká maminka dvou děvčátek, s dalším přírůstkem na cestě. Inspirací básně byla maminka výherkyně, která se, slovy paní Lucie, ráda maluje a čančá. “Třetí holka na cestě, červená se určitě hodí,“ dodává usměvavá majitelka nové Škody Citigo.

Vítězná báseň s klíčovými slovy ROSSMANN a GABRIELLA SALVETE:

Věčné mládí

Moje hodná skvělá máma,
i když je to starší dáma,
vypadá jak třicátnice,
žádné vrásky, krásné líce.
Života si užívá,
k Rossmannovi chodívá.
Když jí kouknu do košíku,
má tam samou kosmetiku.
Nejlepší prý na světě
je Gabriella Salvete.

Spotřebitelská soutěž s názvem „Ceny jedna báseň“ byla spuštěna v rámci nové komunikační kampaně společnosti ROSSMANN k oslavě 20 let působení na českém trhu. Soutěž byla zahájena 12. Května 2014 a poběží celých 20 týdnů. V rámci soutěže je pro výherce připraveno celkem devatenáct aut ŠKODA Citigo a 380 dárkových balíčků. Poslední týden se bude soutěžit o auto ŠKODA Rapid Spaceback. Všichni výherci získají společně s automobilem také plnou nádrž od čerpací stanice Agip. Zúčastnit se může každý, kdo v daném týdnu nakoupí nad 400 korun, svůj nákup na stránkách zaregistruje a složí báseň, která bude obsahovat dvě vybraná slova.

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích přibližně 3 000 prodejen a zaměstnává téměř 40 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 118 prodejen s přibližně 700 zaměstnanci. V letošním roce slaví výročí 20 let na českém trhu.