Již šestá prodejna ROSSMANN v Ostravě

Drogistický řetězec ROSSMANN otevřel ve středu 2. dubna novou, v pořadí již šestou, prodejnu v Ostravě. Otevřena bude vždy od pondělí do pátku v době od 8:00 do 19:00 hodin, v sobotu od 8:00 do 14:00. Návštěvníci se mohou těšit nejen na nové moderní prostory prodejny, ale také na příjemné slevy a přivítací dárečky.

Stosedmnáctá prodejna společnosti ROSSMANN byla otevřena v Ostravě - Poruba v ulici náměstí Václava Vacka 6042/1. Na prodejní ploše 317 m2 nabízí svým zákazníkům široký sortiment složený z dekorativní kosmetiky, čisticích prostředků a z výrobků papírové drogerie a dámské hygieny. Nechybí tu ani bohatý výběr čajů, džusů, cukrovinek nebo nabídka dětského sortimentu. Při příležitosti otevření nové provozovny přivítá drogerie parfumerie své zákazníky zajímavými akcemi. „Pro naše zákazníky jsme přichystali speciální otvírací leták a exkluzivní 10% slevu na celý nákup. Slevu bude možné využít v období od 2. do 12. dubna letošního roku a bude se vztahovat i na výrobky v akci. Navíc jsme v den otevření připravili pro prvních tisíc návštěvníků zajímavé dárky a pro děti červenobílé balónky,“ sdělila Kateřina Olšáková, marketingová manažerka společnosti ROSSMANN, spol. s.r.o.

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích přibližně 3 000 prodejen a zaměstnává téměř 40 000 pracovníků. V roce 1994 expandovala společnost ROSSMANN na český trh, kde v současnosti provozuje 117 prodejen s přibližně 700 zaměstnanci. V letošním roce oslaví výročí 20 let na českém trhu.