Jak nejlépe oslavit 1. narozeniny, než výhrou automobilu?

Výhercem spotřebitelské soutěže s názvem „Ceny jedna báseň“ je opět dáma. Šťastnou majitelkou nové ŠKODY Citigo se stala paní Lucie Augustini z Nového Jičína. Slavnostní předání automobilu proběhlo 19. 6. 2014 za přítomnosti jednatele společnosti Vladimíra Mikela před prodejnou ROSSMANN v ulici Českobrodská v Dolních Počernicích. Spotřebitelská soutěž byla spuštěna v rámci nové komunikační kampaně společnosti ROSSMANN k oslavě 20 let působení na českém trhu.

Paní Lucie Augustini se dozvědela o výhře během rodinného výletu na kolech. “Manžel si
po celý den myslel, že to je nějaký vtip,“
říká paní Lucie. Navíc informace přišla
v den 1. narozenin jejich malé dcerky! Šťastná maminka navštívila prodejnu ROSSMANN
za účelem nákupu dětského šamponu, kde se také o soutěži dozvěděla. A tak dcerka paní Lucie obdržela velmi krásný narozeninový dárek, na který si však bude muset počkat do svých 18 let.

Vítězná báseň s klíčovými slovy ROSSMANN a PERSIL:

Chceš-li býti provdána, nakupuj u Rossmanna!

Jedna slečna, velmi milá,
u Rossmanna nakoupila.
Šampón v akci, krémy, mýdla,
a Persilu 4 kila.
Tašky sotva zvednout může
vzdychla slečna – mít tak muže!
Hned za dveřmi Rossmanna
narazila na pána.
Tašky jí nes celou cestu
Dnes ji pojal za nevěstu.

Spotřebitelská soutěž s názvem „Ceny jedna báseň“ byla spuštěna v rámci nové komunikační kampaně společnosti ROSSMANN k oslavě 20 let působení na českém trhu. Soutěž byla zahájena 12. května 2014 a poběží celých 20 týdnů. V rámci soutěže je pro výherce připraveno celkem devatenáct aut ŠKODA Citigo a 380 dárkových balíčků. Poslední týden se bude soutěžit o auto ŠKODA Rapid Spaceback. Všichni výherci získají společně s automobilem také plnou nádrž od čerpací stanice Agip. Zúčastnit se může každý, kdo v daném týdnu nakoupí
nad 400 korun, svůj nákup na stránkách zaregistruje a složí báseň, která bude obsahovat dvě vybraná slova.

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích přibližně 3 000 prodejen a zaměstnává téměř 40 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 118 prodejen s přibližně 700 zaměstnanci. V letošním roce slaví výročí 20 let na českém trhu.