Dvanácté auto odcestovalo do Pelhřimova

I v tomto týdnu zvítězila žena. Automobil ŠKODA Citigo získala Iva Váňová z Pelhřimova. Výhra byla slavnostně předána 18. 8. 2014 za přítomnosti jednatele společnosti Vladimíra Mikela před prodejnou ROSSMANN v ulici Českobrodská v Dolních Počernicích. Spotřebitelská soutěž byla spuštěna v rámci nové komunikační kampaně společnosti ROSSMANN k oslavě 20 let působení na českém trhu.

Jelikož jsem pravidelnou zákaznicí, tak soutěžím už od začátku. Podařilo se mi vyhrát několik dárkových balíčků a jednou jsem byla dokonce na druhém místě. Říkala jsem si, že zázraky se dějí, a opravdu se to podařilo. Stále tomu nemohu uvěřit, ale auto je doma,“ říká paní Iva Váňová, výherkyně soutěže. „Auto budu používat na popojíždění do práce, na nákupy a krátké výlety,“ dodává.

Vítězná báseň s klíčovými slovy ROSSMANN a PAMPERS:

Sen každého batolete je vyhrát Škoda auto v létě!

S dětskou kartou Rossmánek
vozím plný kočárek.
Maminka ho stěží tlačí
a mě šampon s mýdlem tlačí.
Kaše i krabice mlíčka
líp se vejdou do autíčka.
S vozem Rossmann měl bych klídek,
uveze víc Pampers plínek.
Brzy budu už sám chodit,
CITIGO se bude hodit!

Spotřebitelská soutěž s názvem „Ceny jedna báseň“ byla spuštěna v rámci nové komunikační kampaně společnosti ROSSMANN k oslavě 20 let působení na českém trhu. Soutěž byla zahájena 12. května 2014 a poběží celých 20 týdnů. V rámci soutěže je pro výherce připraveno celkem devatenáct aut ŠKODA Citigo a 380 dárkových balíčků. Poslední týden se bude soutěžit o auto ŠKODA Rapid Spaceback. Všichni výherci získají společně s automobilem také plnou nádrž od čerpací stanice Agip. Zúčastnit se může každý, kdo v daném týdnu nakoupí nad 400 korun, svůj nákup na stránkách zaregistruje a složí báseň, která bude obsahovat dvě vybraná slova.

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích přibližně 3 000 prodejen a zaměstnává téměř 40 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 120 prodejen s přibližně 700 zaměstnanci. V letošním roce slaví výročí 20 let na českém trhu.