Básničku věnovala svému partnerovi, ten za ni vyhrál automobil!

Petr Kopřiva z Děčínska se stal v pořadí již 16. výhercem ŠKODY Citigo v soutěži „Ceny jedna báseň“. Současně se jedná teprve o třetího muže, který získal hlavní cenu. Výhra byla slavnostně předána v úterý 23. 9. 2014 za přítomnosti jednatele společnosti Vladimíra Mikela před prodejnou ROSSMANN v ulici Českobrodská v Dolních Počernicích. Spotřebitelská soutěž byla spuštěna v rámci nové komunikační kampaně společnosti ROSSMANN k oslavě 20 let působení na českém trhu.

„Když jsem se o výhře dozvěděl, musel jsem to ihned zavolat přítelkyni. Básničku totiž psala ona a věnovala mi ji. Prý kdybychom něco vyhráli, že mi to udělá radost a měla pravdu. Už delší dobu jsme se poohlíželi po druhém autě. S narozením miminka ho oba dva velice oceníme. Radost je to pro nás vlastně dvojnásobná, protože z uspořených peněz můžeme pořídit další potřebné věci pro malé.“ Na dotaz kdo s autem bude jezdit, odpověděla partnerka pana Kopřivy: „Auto budu určitě využívat já, myslím, že je tenhle model pro matku s miminkem ideální, hlavně díky své velikosti. U kamarádky, která má taky Citigo, jsme už dokonce zkoušeli, jestli se do kufru vejde složený kočárek a k mému údivu a radosti vejde. Je to pro nás skvělá zpráva!“

Vítězná báseň s klíčovými slovy ROSSMANN a SHEBA:

Život kočičí

Jsem kočka domácí - hrdá a krásná,
jen když mě hýčkají, jsem opravdu šťastná.
Nejsem jako pes člověku oddána,
pán je tu pro mne a ne já pro pána!
Když zamňoukám, všeho nechá
a do Rossmanna rychle spěchá
koupit pár Sheba kapsiček
pro můj velmi mlsný jazýček.

Spotřebitelská soutěž s názvem „Ceny jedna báseň“ byla spuštěna v rámci nové komunikační kampaně společnosti ROSSMANN k oslavě 20 let působení na českém trhu. Soutěž byla zahájena 12. května 2014 a poběží celých 20 týdnů. V rámci soutěže je pro výherce připraveno celkem devatenáct aut ŠKODA Citigo a 380 dárkových balíčků. Poslední týden se bude soutěžit o auto ŠKODA Rapid Spaceback. Všichni výherci získají společně s automobilem také plnou nádrž od čerpací stanice Agip. Zúčastnit se může každý, kdo v daném týdnu nakoupí nad 400 korun, svůj nákup na stránkách zaregistruje a složí báseň, která bude obsahovat dvě vybraná slova.

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích přibližně 3 000 prodejen a zaměstnává téměř 40 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 120 prodejen s přibližně 700 zaměstnanci. V letošním roce slaví výročí 20 let na českém trhu.