Znovuotevření prodejny ROSSMANN v Kutné Hoře

Drogerie a parfumerie ROSSMANN znovu otevřela ve čtvrtek 4. července prodejnu v Kutné Hoře. Prodejna po rekonstrukci je vystavěna v novém moderním konceptu a zaujme rozmanitým sortimentem za nejlepší ceny. V současnosti tak společnost ROSSMANN provozuje po celé České republice 112 prodejen.

Přestavěná prodejna v Kutné Hoře

Prodejna ROSSMANN v ulici Šultysova 171 nabízí svým zákazníkům sortiment složený z kvalitního značkového zboží a produktů pod názvem ROSSMANN značka kvality za nejlepší ceny. Těžiště produktů tvoří vlasová a tělová kosmetika, dětská výživa a kosmetika pro děti, parfumerie, dekorativní kosmetika, hygienické výrobky a prací a čisticí prostředky. Otevřeno je od pondělí do pátku v době od 8:00 do 18:00 hodin, v sobotu od 8:00 do 13:00 hodin.

Speciální nabídka

Při příležitosti znovuotevření přestavěné prodejny v Kutné Hoře se mohou zákazníci společnosti ROSSMANN těšit na speciální nabídku. Čeká na ně 25% sleva na celý nákup, které lze využít v období od 4. do 6. července 2013. Sleva se vztahuje i na výrobky v akci. Navíc ve čtvrtek 4. července budou pro prvních 500 zákazníků připraveny zajímavé dárky.

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích kolem 2 800 prodejen a zaměstnává téměř 38 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 112 prodejen s přibližně 730 zaměstnanci.