ROSSMANN získalcenu Superbrands Award 2013

Praha – Drogerie a parfumerie ROSSMANN patří k nejúspěšnějším značkám v České republice. Komise Brand Council programu Czech Superbrands to potvrdila při udělování letošních cen Superbrands Award. ROSSMANN získal ocenění, které jej hodnotí jako jednu z nejsilnějších značek mezi společnostmi registrovanými v České republice. Výsledek vzešel z přísných kritérií, kterými jsou zákaznická loajalita, pověst, tradice a stupeň známosti značky na trhu.

Cena Superbrands Award je v 88 zemích na pěti kontinentech považována za mimořádné ocenění. Na základě kritérií, která jsou na celém světě stejná, byla před pěti lety poprvé tato cena udělena také v České republice. Za pomoci průzkumu u českých spotřebitelů, který provedl renomovaný ústav pro výzkum trhu GfK, vybrala Komise Brand Council programu Czech Superbrands nejlepší značky v zemi. Nezávislá porota odborníků z oblasti ekonomiky, komunikace značky, médií, PR a marketingu nakonec udělila tuto cenu společnostem, které se při porovnání jednotlivých značek dokázaly prosadit.

„Cena Superbrands Award, která vyzdvihuje nejlepší národní značky na základě odborných kritérií, je důkazem pozitivní zpětné vazby pro naši firmu. Věříme, že cena, kterou ROSSMANN získal, je pro naše zákazníky ujištěním a povzbuzením při jejich každodenních rozhodnutích,“ říká František Wagner, jednatel společnosti ROSSMANN. „Získáním této ceny roste také naše odpovědnost za dlouhodobé udržování a zvyšování standardu, který jsme na český trh zavedli,“ dodává jednatel společnosti Vladimír Mikel.