ROSSMANN ve Slaném oslavuje první narozeniny

Drogerie a parfumerie ROSSMANN oslavuje od pondělí 22. dubna první narozeniny ve Slaném. Prodejna v ulici Husova 103 byla poprvé otevřena přesně před rokem. Při příležitosti svého prvního výročí od 22. do 27. dubna přivítá čtyřčlenný tým prodejny ROSSMANN své zákazníky s početnými narozeninovými nabídkami a aktivitami.

Speciální jubilejní nabídky

Zákazníci společnosti ROSSMANN se mohou těšit na speciální nabídky ve Slaném. Čekají na ně 10% slevy na celý nákup, kterých lze využít v období od 22. do 27. dubna 2013. Navíc jsou v prodejně připraveny slevy až 55 % na vybrané výrobky a pro prvních 2 000 zákazníků zajímavé dárky. Od 23. do 25. dubna se dokonce o smích těch nejmenších postará klaun s balónky.

Prodejna ve Slaném

Na prodejní ploše 274 m2 nabízí ROSSMANN ve Slaném svým zákazníkům široký sortiment složený z kvalitního značkového zboží a vlastních značek ROSSMANN za nejlepší ceny. Těžiště produktů tvoří vlasová a tělová kosmetika, dětská výživa a kosmetika pro děti, parfumerie, dekorativní kosmetika, hygienické výrobky, prací a čisticí prostředky, ale také mimo jiné i velký výběr doplňků pro kuchyň a domácnost. Otevřeno je vždy od pondělí do pátku v době od 8:00 do 18:00 a v sobotu od 8:00 do 13:00 hodin.

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích 2 776 prodejen a zaměstnává téměř 38 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 111 prodejen s přibližně 730 zaměstnanci.