Nová prodejna ROSSMANN v Uherském Brodě

Drogerie a parfumerie ROSSMANN otevřela ve středu 13. listopadu novou prodejnu v Uherském Brodě. Nová prodejna je vystavěna v moderním konceptu a zaujme širokým sortimentem za nejlepší ceny. Prodejna je otevřena vždy od pondělí do pátku v době od 8:00 do 19:00 hodin, v sobotu od 8:00 do 14:00 hodin. V současné době provozuje společnost ROSSMANN po celé České republice 116 prodejen.

Nově otevřená prodejna

Na prodejní ploše 344 m2 nabízí prodejna ROSSMANN v ulici Bří Lužů 2251 svým zákazníkům široký sortiment složený z kvalitního značkového zboží a vlastních značek ROSSMANN za nejlepší ceny. Těžiště produktů tvoří výrobky papírové drogerie a dámské hygieny, čisticí prostředky, džusy, čaje a cukrovinky. Do sortimentu se také nově zařadila sekce doplňků pro kuchyň a domácnost, dárkových předmětů, hrnků a přípravků pro výrobu domácí sody.

Speciální nabídka

Při příležitosti otevření nové prodejny v Uherském Brodě se mohou zákazníci společnosti ROSSMANN těšit na speciální nabídku. Čeká na ně 10% sleva na celý nákup, které lze využít v období od pondělí 18. do soboty 23. listopadu 2013. Sleva se vztahuje i na výrobky v akci. Navíc budou v pondělí,18. listopadu připraveny pro prvních 1000 zákazníků zajímavé dárky.

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích kolem 2 800 prodejen a zaměstnává téměř 38 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 116 prodejen s přibližně 730 zaměstnanci.