Nová prodejna ROSSMANN v Roztokách u Prahy

Drogerie a parfumerie ROSSMANN otevřela ve čtvrtek 27. června novou prodejnu v Roztokách u Prahy. Nová prodejna je vystavěna v moderním konceptu a zaujme širokým sortimentem za nejlepší ceny. V současnosti tak společnost ROSSMANN provozuje po celé České republice 112 prodejen.

Nově otevřená prodejna v Roztokách

Na prodejní ploše 466 m2 nabízí prodejna ROSSMANN v ulici Lidická 2368 svým zákazníkům široký sortiment složený z kvalitního značkového zboží a vlastních značek ROSSMANN za nejlepší ceny. Těžiště produktů tvoří vlasová a tělová kosmetika, dětská výživa a kosmetika pro děti, parfumerie, dekorativní kosmetika, hygienické výrobky a prací a čisticí prostředky. Kromě toho nabízí velký výběr psacích potřeb, doplňků pro kuchyň a domácnost, předměty pro oslavy a vážené cukrovinky. Vznikem prodejny vytvořil ROSSMANN sedm nových pracovních míst. Otevřeno je od pondělí do neděle v době od 8:00 do 19:00 hodin.

Speciální nabídka

Při příležitosti otevření nové prodejny v Roztokách se mohou zákazníci společnosti ROSSMANN těšit na speciální nabídku. Čeká na ně 20% sleva na celý nákup, které lze využít v období od 27. června do 7. července 2013. Sleva se vztahuje i na výrobky v akci. Navíc v pondělí 1. července budou pro prvních 1 000 zákazníků připraveny zajímavé dárky.

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích kolem 2 800 prodejen a zaměstnává téměř 38 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 112 prodejen s přibližně 730 zaměstnanci.