Nová prodejna ROSSMANN v obchodní galerii Tabačka Nový Jičín

Drogerie a parfumerie ROSSMANN otevřela ve čtvrtek 28. listopadu novou prodejnu v Novém Jičíně. Nová prodejna zaujme rozsáhlým sortimentem za nejlepší ceny, je otevřena vždy od pondělí do neděle v době od 9:00 do 20:00 hodin. V současné době provozuje společnost ROSSMANN po celé České republice 116 prodejen.

Nově otevřená, přestěhovaná prodejna v Novém Jičíně

Přestěhováním z ulice 5. května 23/6 do obchodní galerie Tabačka v ulici Přemyslovců nabízí prodejna v novém moderním konceptu svým zákazníkům širší sortiment složený z kvalitního značkového zboží a produktů ROSSMANN značky kvality za nejlepší ceny. Těžiště sortimentu tvoří dekorativní kosmetika, čisticí prostředky, výrobky papírové drogerie a dámské hygieny. Kromě toho je v prodejně zastoupen velký výběr džusů, čajů a cukrovinek. Do sortimentu se také nově zařadila sekce doplňků pro kuchyň a domácnost, dárkových předmětů, hrnků a přípravků pro výrobu domácí sody.

Speciální nabídka

Při příležitosti otevření nové prodejny v Novém Jičíně se mohou zákazníci společnosti ROSSMANN těšit na speciální nabídku. Čeká na ně 10% sleva na celý nákup, kterou lze využít v období od 28. listopadu do 8. prosince 2013. Sleva se vztahuje i na výrobky v akci. Navíc budou v den otevření, ve čtvrtek 28. listopadu, pro prvních 1 000 zákazníků připraveny zajímavé dárky.

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích kolem 2 800 prodejen a zaměstnává téměř 38 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 116 prodejen s přibližně 730 zaměstnanci.