Nová prodejna ROSSMANN v Českých Budějovicích

Drogerie a parfumerie ROSSMANN otevřela ve čtvrtek 22. srpna novou prodejnu v Českých Budějovicích. Nová prodejna zaujme díky své prodejní ploše 525 m2 rozsáhlým sortimentem za nejlepší ceny. Prodejna je otevřena vždy od pondělí do pátku v době od 8:00 do 19:00 hodin, v sobotu od 8:00 do 14:00 hodin. V současné době provozuje společnost ROSSMANN po celé České republice 112 prodejen.

Nově otevřená, přestěhovaná prodejna v Českých Budějovicích

Přestěhováním z ulice Karla IV. 417/12 do ulice Lannova třída 205/16 zvětšila prodejna svoji prodejní plochu o více než 250 m2 a nabízí tak svým zákazníkům široký sortiment složený z kvalitního značkového zboží a vlastních značek ROSSMANN za nejlepší ceny. Těžiště produktů tvoří dekorativní kosmetika, čisticí prostředky, výrobky papírové drogerie a dámské hygieny. Kromě toho nabízí velký výběr džusů, čajů a dětské výživy. Do sortimentu se také nově zařadila sekce doplňků pro kuchyň a domácnost, dárkových předmětů, vážených cukrovinek a přípravků pro výrobu domácí sody. Přestěhováním prodejny vytvořil ROSSMANN dvě nová pracovní místa.

Speciální nabídka

Při příležitosti otevření nové prodejny v Českých Budějovicích se mohou zákazníci společnosti ROSSMANN těšit na speciální nabídku. Čeká na ně 20% sleva na celý nákup, kterou lze využít v období od 22. do 31. srpna 2013. Sleva se vztahuje i na výrobky v akci. Navíc v pondělí 26. srpna budou pro prvních 1 000 zákazníků připraveny zajímavé dárky.

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích kolem 2 800 prodejen a zaměstnává téměř 38 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 112 prodejen s přibližně 730 zaměstnanci.