Nová prodejna ROSSMANN v Brně

Drogerie a parfumerie ROSSMANN otevřela ve středu 25. září novou prodejnu v Brně. Nová prodejna je vystavěna v moderním konceptu a zaujme širokým sortimentem za nejlepší ceny. Prodejna je otevřena vždy od pondělí do neděle v době od 8:00 do 19:00 hodin. V současné době provozuje společnost ROSSMANN po celé České republice 115 prodejen.

Nově otevřená prodejna v Brně

Na prodejní ploše 398 m2 nabízí prodejna ROSSMANN v obchodním centru Perla v ulici náměstí Svornosti 2573/6 svým zákazníkům široký sortiment složený z kvalitního značkového zboží a vlastních značek ROSSMANN za nejlepší ceny. Těžiště produktů tvoří dekorativní kosmetika, výrobky papírové drogerie a dámské hygieny a čisticí prostředky. Do sortimentu se také nově zařadila sekce doplňků pro kuchyň a domácnost, dárkových předmětů, hrnků, vážených bonbónů a přípravků pro výrobu domácí sody. Otevřením prodejny vytvořil ROSSMANN tři nová pracovní místa.

Speciální nabídka

Při příležitosti otevření nové prodejny v Brně v obchodním centru Perla se mohou zákazníci společnosti ROSSMANN těšit na speciální nabídku. Čeká na ně 25% sleva na celý nákup, které lze využít v období od středy 25. do neděle 29. září 2013. Sleva se vztahuje i na výrobky v akci. Navíc budou ve středu 25. září připraveny pro prvních 1000 zákazníků zajímavé dárky.

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích kolem 2 800 prodejen a zaměstnává téměř 38 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 115 prodejen s přibližně 730 zaměstnanci.