Nová prodejna ROSSMANN v Brně-Bystrci

Drogerie a parfumerie ROSSMANN otevřela v pondělí 18. března novou prodejnu v Brně-Bystrci v ulici Kubíčkova 108/06. Prodejna je vystavěna v moderním konceptu a zaujme širokým sortimentem za nejlepší ceny. V současnosti provozuje ROSSMANN po celé České republice 112 prodejen.

Čtvrtá prodejna ROSSMANN v Brně

Na prodejní ploše 484 m 2 ROSSMANN v Brně nabízí svým zákazníkům široký sortiment složený z kvalitního značkového zboží a vlastních značek ROSSMANN za nejlepší ceny. Těžiště produktů tvoří vlasová a tělová kosmetika, dětská výživa a kosmetika pro děti, parfumerie, dekorativní kosmetika, hygienické výrobky, prací a čisticí prostředky. Tato již 4. brněnská prodejna nabízí mimo jiné i velký výběr psacích potřeb, dekorační zboží, dále doplňky pro kuchyň, domácnost a domácí zvířata. Vznikem prodejny vytvořil ROSSMANN pět nových pracovních míst. Otevřeno je od pondělí do neděle v době od 7:30 do 19:00 hodin.

Speciální nabídky

Při příležitosti otevření nové prodejny v Brně se mohou zákazníci ROSSMANN těšit na speciální nabídky. Čekají na ně 20% slevy na celý nákup, kterých lze využít v období od 18. do 24. března 2013. Navíc jsou v prodejně připraveny slevy až 55 % na vybrané výrobky a pro prvních 1 000 zákazníků zajímavé dárky.

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích 2 776 prodejen a zaměstnává téměř 38 000 pracovníků (konec roku 2012). V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 112 prodejen s přibližně 720 zaměstnanci.