Menu
11. března 2019
Obyvatelé Uherského Hradiště se mohou těšit na zcela novou prodejnu ROSSMANN, která se pro ně otevře již 14. března v novém obchodním centru Nest. Pobočka nabízí především moderní nákupní prostory a širokou nabídku sortimentu. Až do neděle 17. března budou moci zákazníci v Uherském Hradišti využít speciální uvítací slevu ve výši 20 % na celý sortiment.
 

„Společnost ROSSMANN slaví čtvrtstoletí na českém trhu. U této příležitosti budeme letos otevírat na desítku nových prodejen a dalších třicet projde rozsáhlou rekonstrukcí a modernizací. V pořadí již druhé pobočce v Uherském Hradišti se mohou zákazníci těšit nejen na čistý design a vzdušný interiér, ale i přehlednou sortimentní navigaci a širokou nabídku produktů,“ vysvětluje Olga Stanley, manažerka komunikace ROSSMANN.

Nová pobočka o prodejní ploše téměř 345 m2 se nachází vedle obchodního řetězce Kaufland v novém nákupním centru Nest v ulici Města Mayen. Prodejna se pyšní chytrými dekostojany, díky kterým se zákazníci rychle dozví o nejnovějších slevách a speciálních akcích. V současnosti například zákazníci mohou využít věrnostní program s kabelkami Naomi Campbell. Kromě moderních prostor se mohou nakupující také těšit na rozšířenou nabídku sortimentu. „Velkou pozornost jsme věnovali širokému výběru drogistických produktů, kde má své zastoupení jak dekorativní kosmetika, tak i například prostředky pro péči o domácnost. Zaměřili jsme se také na zdravou výživu či péči o domácí mazlíčky,“ doplňuje Olga Stanley.

Od čtvrtka 14. března až do neděle 17. března bude pro zákazníky připravena speciální uvítací sleva 20 % na celý sortiment. Otevíráním nových prodejen a rozsáhlou modernizací těch stávajících slaví drogerie ROSSMANN kulaté výročí 25 let na českém trhu.

Novou prodejnu ROSSMANN mohou zákazníci navštívit na adrese ul. Města Mayen, 686 01 Uherské Hradiště. Otevírací doba je od pondělí do neděle od 08:00 do 20:00 hod.