Menu
6. prosince 2018
Jedna z nejznámějších českých beauty videobloggerek Petra Vančurová alias PetraLovelyHair bude v pátek 7. prosince podepisovat svou exkluzivní paletku očních stínů Revolution by Petra v nově otevřené prodejně na Chodově, v jedné z nejlepších nákupních lokalit v Praze. Přijďte poznat populární videobloggerku a třeba se s ní i vyfotit! Akce se bude konat ve zbrusu nové pobočce drogerie ROSSMANN na Chodově, kterou naleznete v 1. patře v blízkosti obchodu Peek & Cloppenburg.

PetraLovelyHair se řadí mezi nejúspěšnější české beauty youtuberky a je také několikanásobnou držitelkou ocenění Bloggerka roku. Paletka Revolution by Petra, kterou vytvořila sama youtuberka pro prestižní britskou značku Makeup Revolution, je k dostání celosvětově, čeští zákazníci ji mohou exkluzivně zakoupit ve všech prodejnách sítě drogerií ROSSMANN. Zákazníci se mohou potkat s oblíbenou youtuberkou v pátek 7. prosince od 16:00 do 18:00 hodin.

Akce se koná u příležitosti slavnostního otevření pražské pobočky drogerie ROSSMANN v obchodním centru Chodov. Pobočka je postavena ve zcela novém obchodním konceptu, který klade důraz na moderní nákupní prostory a také rozšířenou nabídku sortimentu. Nová prodejna je součástí dlouhodobé strategie společnosti ROSSMANN, jež v tomto roce modernizuje desítky svých prodejen a zároveň rozšiřuje prodejní síť do dalších regionů.

Pro zákazníky je také připravena speciální slevová akce 20 % na celý nákup až do neděle 9. prosince. Otevírací doba drogerie ROSSMANN na Chodově je každý den od 9:00 do 21:00 hod.