Menu
18. září 2017
Praha, 19. září 2017 – V osmém ročníku charitativní kampaně Dejme úsměv dětem, která proběhla v týdnu od 11. do 15. září ve všech prodejnách ROSSMANN, bylo vybráno celkem 5.118.426 Kč. Od počátku kampaně se podařilo získat přes 46 miliónů korun na pomoc ohroženým dětem v celé České republice. Síť drogerií a parfumerií ROSSMANN daruje letošní výtěžek Nadaci Naše dítě, která finance přerozdělí na pomoc vybraným azylovým domům, dětem z Klokánků, na výcvik 3 asistenčních psů, na obnovu babyboxu a na individuální podporu sociálně slabých rodin s handicapovanými dětmi.

Rád bych poděkoval hlavně našim zákazníkům, kteří podpořili kampaň a svým nákupem přispěli na pomoc opuštěným a ohroženým dětem. Už osmým rokem společně pomáháme dětem, které naši pomoc potřebují. Děkujeme!“ říká Ing. Vladimír Mikel, jednatel společnosti ROSSMANN.

Z charitativní kampaně Dejme úsměv dětem společnost ROSSMANN darovala celkem 46.498.202 korun, které pomohly vykouzlit úsměv na tvářích mnoha dětí. Jak moc je kampaň prospěšná, potvrzuje Ing. Zuzana Baudyšová, ředitelka Nadace Naše dítě: „Jsme společnosti ROSSMANN velice vděční. Naše spolupráce je příjemná a moc potřebná. Finance z kampaně Dejme úsměv dětem pomohou nejen rodinám, které pečují o handicapované dítě, ale také neziskovým organizacím, které zasvětily svoji činnost pomoci dětem. Srdečně děkujeme společnosti ROSSMANN a všem zákazníkům, kteří se do kampaně zapojili."

Finanční prostředky z 8. ročníku kampaně Dejme úsměv dětem budou rozděleny:

image_1844_FULL

*Vybrané azylové domy: Domov sv. Zdislavy, Plzeň; Charitní domov Havlíčkův Brod; Kolpingova rodina, Praha 8; Sára Slezská diakonie, Frýdek Místek; Domov sv. Markéty, Brno; Azylový dům pro matky s dětmi, Blansko; Azylový dům Hlinsko; Dům tří přání, Praha; Dům pro ženy a matky s dětmi, Opava; Domov pro matky, Třebíč

Více o projektu se dozvíte zde.

image_1841_FULL

Zleva: Olga Stanley – manažerka komunikace ROSSMANN, Alena Bukvová – ředitelka nákupu ROSSMANN, Dominik Hašek – ambasador kampaně, Zuzana Baudyšová – ředitelka Nadace Naše dítě, Vladimír Mikel – jednatel společnosti ROSSMANN, Ivana Dvořáková – specialistka komunikace ROSSMANN, Marcela Syrovátková – vedoucí marketingu ROSSMANN, Sámer Issa – zpěvák, Jitka Sedláčková – herečka, Zuzana Daušová – ředitelka organizace Helppes

Drogerie parfumerie ROSSMANN

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích více než 3 600 prodejen a zaměstnává téměř 51 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 132 prodejen s více než 750 zaměstnanci. Více informací naleznete na www.rossmann.cz.

Nadace Naše dítě

Nadaci založila Ing. Zuzana Baudyšová 1. 10. 1993. Posláním nadace je pomoc týraným, zneužívaným, zanedbávaným, handicapovaným a jinak ohroženým dětem, které se ocitly v těžké životní situaci. Nadace se zabývá osvětovou činností, finanční podporou konkrétním dětem a podporou organizací, které se starají o děti. Od roku 2004 provozuje Linku právní pomoci, na které jsou poskytovány bezplatné rady od advokátů České advokátní komory. Více na www.nasedite.cz.