Menu
9. ledna 2017
Společnost ROSSMANN otevřela za loňský rok celkem 8 nových a 2 zrekonstruované pobočky. Celková prodejní plocha tak narostla o téměř 3 000 m2. Nové prodejny má ve Vrchlabí, v Brandýse nad Labem, Ostravě, Jaroměři, Praze, Havířově a na Mělníku. Za loňský rok také zrekonstruovala prodejnu v Olomouci a Šumperku. Začátkem ledna 2017 tak má síť drogerií parfumerií ROSSMANN po České republice celkem 131 poboček.

Síť drogerií parfumerií ROSSMANN se každým rokem rozšiřuje do nových měst, ale zároveň nezapomíná ani na své stávající prodejny, které dělá komfortnější pro své zákazníky. Společnost tak i tento rok otevřela osm zcela nových prodejen a další dvě zrekonstruovala.

image_1181_FULL

„Myslíme hlavně na naše zákazníky, proto investujeme nejen do nových, ale také do rekonstrukcí stávajících prodejen. Chceme všem nabídnout široký sortiment, proto občas měníme lokalitu prodejny či starší prodejnu rekonstruujeme. Snažíme se, aby všechny naše pobočky byly pro zákazníky přehledné a více komfortní. S loňským výsledkem jsme velice spokojeni a i pro tento rok jsme si přichystali jak rekonstrukce, tak otevírání nových prodejen v podobném rozsahu,“ říká Vladimír Mikel, jednatel společnosti (Své první pobočky otevřela ve Vrchlabí, v Brandýse nad Labem, Jaroměři a Havířově. Síť drogerií parfumerií ROSSMANN zároveň otevřela druhou prodejnu na Mělníku, dvaadvacátou prodejnu v Praze a dvě prodejny v Ostravě, kde nyní najdete celkem 7 poboček. Průměrná prodejní plocha nových poboček je 361 m2. Provedla také rekonstrukci dvou prodejen a to v Olomouci a Šumperku, kde pro své zákazníky zajistila modernější a komfortnější prodejní plochy.

Při slavnostním otevření prodejen byla pro zákazníky vždy připravena sleva 10 % na celý nákup a prvních 1 000 z nich dostalo navíc malý dáreček. Pro všechny byl také připraven speciální týdenní leták plný slev.

image_1281_FULL

Těžištěm sortimentu firmy je zejména dekorativní kosmetika. Adresu, prodejní dobu a seznam značek dekorativní kosmetiky, které daná prodejna nabízí, mohou zákazníci najít na webových stránkách http://www.rossmann.cz/vyhledani-prodejny/. Prodejny dále nabízejí široký výběr produktů v péči o tělo, pokožku a vlasy pro ženy i muže, dětskou výživu, příkrmy a kosmetiku, výrobky papírové a dámské hygieny. Zcela nově byly do sortimentu zařazeny i bio prací prášky. V prodejnách najdete rovněž doplňkový sortiment jako dárkové předměty Albi, produkty pro kuchyň, produktovou řadu zdravé výživy a více než 350 druhů biopotravin privátní značky EnerBio.

Drogerie parfumerie ROSSMANN

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích více než 3 600 prodejen a zaměstnává téměř 51 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 132 prodejen s více než 750 zaměstnanci. Více informací naleznete na www.rossmann.cz.