Menu
27. února 2017
V pátek 24. února 2017 zahájí drogerie parfumerie ROSSMANN provoz nové prodejny v Plzni. Jedná se již o čtvrtou prodejnu v tomto západočeském městě a šestou pobočku v Plzeňském kraji. Při příležitosti slavnostního otevření si zákazníci mohou užít atraktivní nabídku. Nová prodejna sídlí v OC Rondel na adrese Lochotinská 1108/18 a nabízí prodejní plochu o velikosti 287 m2.

„Snažíme se zákazníkům usnadnit dostupnost našich prodejen a zvýšit jejich povědomí ohledně širokého a kvalitního sortimentu za velmi výhodné ceny, který u nás nabízíme. Letos plánujeme otevřít ještě 7 až 9 nových poboček a kolem 15 stávajících se chystáme zrekonstruovat. Na zákazníky při otevření čekají vždy zajímavé akce často z oblasti kosmetického poradenství,“ říká vedoucí marketingového oddělení společnosti ROSSMANN Marcela Syrovátková.

image_1760_DETAIL

Slavnostní otevření nové prodejny v Plzni proběhne v pátek 24. 2. 2017 od 8 hodin. ROSSMANN si pro své zákazníky připravil otevírací leták s platností do 26. 2. 2017 a dále možnost získat speciální poukazy v hodnotě 100 korun na příští nákup. Poukaz obdrží každý zákazník za nákup zboží nad 500 korun a uplatnit ho lze na této prodejně až do 31. 5. 2017. V den otevření bude probíhat další speciální akce, kdy při nákupu nad 50 korun získá zákazník na prodejně sprchový gel ISANA zcela zdarma. Od pátku do neděle budou hostesky na prodejně rozdávat speciální nabídku, balonky pro děti a různé vzorky od dodavatelů. Probíhat bude také diagnostika vlasů. Zájemci si tak mohou nechat od odborníků zjistit svou strukturu vlasů a na základě výsledků pak i poradit ohledně vhodného výběru vlasové kosmetiky. Během víkendu bude na prodejně k dispozici odborník značky Revlon, který vám poradí v oblasti líčení.

Prodejnu můžete navštívit každý den od 8 do 20 hodin. Těžištěm sortimentu je dekorativní kosmetika včetně privátní značky pro mladé dívky Rival de Loop YOUNG či značek Revlon a Revolution, dále pak široký výběr produktů v péči o tělo, pokožku a vlasy pro ženy i muže, dětská výživa, příkrmy a kosmetika, výrobky papírové a dámské hygieny. V prodejnách ROSSMANN nyní exkluzivně objevíte sortiment z vlasové kosmetiky od značky Franck Provost. Zákazníci si mohou vybírat z více než 350 druhů BIO potravin privátní značky EnerBio. Zařazen je rovněž doplňkový sortiment jako punčochové zboží Bellinda, dárkové předměty Albi, produkty pro kuchyň a rozšířená produktová řada zdravé výživy.

image_1761_DETAIL

Drogerie parfumerie ROSSMANN

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích více než 3 600 prodejen a zaměstnává téměř 51 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 132 prodejen s více než 750 zaměstnanci. Více informací naleznete na www.rossmann.cz.