Menu
1. února 2017
Síť drogerií parfumerií ROSSMANN provozující v České republice v současnosti 130 prodejen s více než 750 zaměstnanci má od 1. února 2017 novou vedoucí marketingového oddělení. Stala se jí Ing. Marcela Syrovátková, která přichází ze společnosti Makro.

image_1746_FULL

Marcela Syrovátková má za sebou dlouholeté pracovní zkušenosti v oblasti marketingu. Posledních 7 let působila ve společnosti Makro na pozici Head of Branding, kde zodpovídala za Českou a Slovenskou republiku. Před tím pracovala 13 let ve společnosti Henkel, kde zastávala vedoucí marketingové pozice a zodpovídala za Českou republiku spolu s regiony východní Evropy. Ve společnosti ROSSMANN bude mít na starosti chod a řízení marketingového oddělení.

Drogerie parfumerie ROSSMANN

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích více než 3 600 prodejen a zaměstnává téměř 51 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 132 prodejen s více než 750 zaměstnanci. Více informací naleznete na www.rossmann.cz.