19. září 2017
V neděli 10. září 2017 skončila kampaň „Vraťte stromům korunu“, která již podruhé dala zákazníkům ROSSMANN jedinečnou šanci přispět na výsadbu vzrostlých stromů a podpořit tak českou přírodu. Oproti loňskému roku se podařilo pokořit vytouženou hranici tří set a vybrat částku, která umožní zasadit 367 stromů. Projekt se opět konal ve spolupráci se společností Henkel divizí Beauty Care ČR.

Akce „Vraťte stromům korunu“ letos úspěšně slavila svůj druhý ročník a probíhala ve všech 131 prodejnách drogerie parfumerie ROSSMANN v období od 17. července do 10. září 2017. Z každého prodaného výrobku značek Fa, Syoss, Vademecum, Palette a dalších putovala 1 koruna do sbírky. Následnou výsadbu stromů ve vybraných lokalitách ČR zajistí organizace Sázíme stromy.

„ROSSMANN se svými aktivitami snaží pomáhat v různých oblastech. Jednou z aktivit je i kampaň ‚Vraťte stromům korunu‘, která se v loňském roce u našich zákazníků setkala s velmi pozitivním ohlasem, a proto jsme se v ní letos rozhodli pokračovat. Jsem nesmírně rád, že nás zákazníci ve snaze chránit životní prostředí podpořili a společnými silami se nám díky vybrané částce podaří vysázet 367 nových stromů. Za každý zakoupený produkt a každou věnovanou korunu opravdu děkujeme,“ uvádí jednatel společnosti ROSSMANN Vladimír Mikel.

„Do projektu jsme se se společností ROSSMANN pustili, protože mu věříme. A druhý ročník nás utvrdil v tom, že má opravdu smysl a že jeho myšlenka funguje. Lidé si nakoupí produkty, které potřebují, a přitom pomáhají. Děkujeme a doufáme, že příští rok na dosavadní práci opět navážeme,“ dodává generální ředitel společnosti Henkel ČR Aleš Malenka.

Více informací naleznete na www.rossmanninspiruje.cz.

Vratte stromum korunu_FB_1200x900_stromy_new.jpeg

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích více než 3 600 prodejen a zaměstnává téměř 51 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 132 prodejen s více než 750 zaměstnanci. Více informací naleznete na www.rossmann.cz.