11. září 2017
Již podruhé nabízí drogerie parfumerie ROSSMANN ve spolupráci se společností Henkel divizí Beauty Care ČR svým zákazníkům možnost podílet se na výsadbě nových stromů. Ve všech 132 prodejnách ROSSMANN právě probíhá kampaň „Vraťte stromům korunu“, která si klade za cíl nejen chránit přírodu, ale též přispět k příjemnějšímu a bezpečnějšímu prostředí, v němž žijeme. Svou tématikou tak zapadá do celofiremního konceptu společenské odpovědnosti „ROSSMANN Inspiruje“, a to do pilíře ekologie.

Drogerie parfumerie ROSSMANN spolu se společností Henkel ČR spustily druhý ročník projektu „Vraťte stromům korunu“, který umožňuje zákazníkům drogerie přispět ke zlepšení životního prostředí. Od 17. července do 10. září 2017 z každého prodaného výrobku značek Fa, Syoss, Vademecum, Palette a dalších přispějí 1 korunou na výsadbu vzrostlých stromů. Tu i letos zajistí organizace Sázíme stromy. Díky projektu bude možné vysadit až 300 vzrostlých stromů po celé České republice.

„Naše společnost i firma Henkel ČR se již dlouhodobě hlásí k trvale udržitelnému rozvoji a projekt ‚Vraťte stromům korunu‘ je jednou z našich aktivit v této oblasti. Stačí, aby si zákazník zakoupil v kterékoli z našich prodejen výrobky označené logem projektu, a přispěje tak na výsadbu nových stromů. Ceny výrobků se po dobu trvání akce samozřejmě nenavýší. V minulém roce, kdy jsme se do této aktivity pustily společně poprvé, se nám podařilo zasadit 226 vzrostlých stromů. Věříme, že se nám loňskou hranici podaří překonat,“ uvádí jednatel společnosti ROSSMANN Vladimír Mikel.

„Těší mě, že se společností ROSSMANN pokračujeme v tomto originálním projektu a společně přispějeme ke zlepšení životního prostředí na vybraných místech v České republice,“ dodává generální ředitel společnosti Henkel ČR Aleš Malenka.

Více informací naleznete na www.rossmanninspiruje.cz.

Vratte stromum korunu_FB_1200x900_stromy_new.jpeg

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích více než 3 600 prodejen a zaměstnává téměř 51 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 132 prodejen s více než 750 zaměstnanci. Více informací naleznete na www.rossmann.cz.