Menu
9. ledna 2017
Síť drogerií parfumerií ROSSMANN provozující v České republice v současnosti 131 prodejen s více než 750 zaměstnanci má od 2. ledna 2017 nového jednatele. Stal se jím Ing. Vít Podešva, který přebírá odpovědnost za provozní řízení společnosti.

Vít Podešva (45 let) přichází ze společnosti Intersport, kde působil posledních devět let. Jeho hlavním úkolem v nové funkci bude řízení provozu, nákupu, marketingu, expanze, logistiky a property. Pozici přebírá po panu László Flóriánovi, který zůstává ve svém stávajícím postavení jednatele společnosti ROSSMANN v Maďarsku. Vít Podešva bude spolupracovat s Ing. Vladimírem Mikelem, jednatelem společnosti zodpovědným za finance, HR, oddělení revize, IT a komunikaci.

Vít Podešva

Drogerie parfumerie ROSSMANN

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích více než 3 600 prodejen a zaměstnává téměř 51 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 132 prodejen s více než 750 zaměstnanci. Více informací naleznete na www.rossmann.cz.