Menu
10. ledna 2024
Partnerství dvou silných hráčů na českém maloobchodním trhu, tak by se dalo popsat nové propojení největšího online obchodu Rohlík.cz a oblíbené drogerie ROSSMANN. V rámci tohoto partnerství přináší Rohlík exkluzivní dostupnost více než 400 produktů z portfolia privátních značek ROSSMANN, včetně nejoblíbenějších brandů jako ISANA, Babydream, Alterra, Prokudent, Facelle, Fusswohl nebo For Your Beauty.

Z této spolupráce jsme nadšeni. Našim zákazníkům nabízíme ten nejširší možný výběr potravin a nyní jim nabídneme i ten nejširší výběr drogerie. Vnímáme, že ROSSMANN u nás patří mezi nejoblíbenější značky a jsme moc rádi, že sortiment jeho privátních značek si na Rohlíku nyní mohou zákazníci objednat spolu s dalším zbožím, tedy v rámci jedné cesty kurýra za zákazníkem,” popisuje ředitel Rohlik.cz Martin Beháň.

 

Důvěra a posílení pozice pro privátní značky

 Nové partnerství signalizuje vzájemnou důvěru obou značek, jejich ambici spolupracovat a zaměřit se na přiblížení širokého sortimentu privátních značek ROSSMANN zákazníkům Rohlíku. Díky tomuto strategickému kroku mají zákazníci Rohlíku možnost využít výhody nakupování široké škály drogistických výrobků přímo z pohodlí svého domova. Samozřejmostí je 100% záruka spokojenosti a nejrychlejší doručení ve městě, které Rohlík zvládá za 60 minut od objednání.

 „Pro nás představuje toto partnerství významný krok v rozšíření povědomí o privátních značkách mimo naše tradiční kanály kamenných prodejen a e-shopu v rámci mobilní aplikace ROSSMANN CLUB. Naším cílem je získat nové zákazníky a posílit tržní pozici značky ROSSMANN. Pro zákazníky Rohlíku to zase znamená přístup k rozšířené nabídce cenově výhodných a oblíbených privátních značek ROSSMANN,” komentuje Michal Široký, nákupní ředitel společnosti ROSSMANN.

Nová spolupráce obou značek je příkladem inovativního a udržitelného přístupu v obchodních strategiích, které reflektují aktuální poptávku zákazníků a proměnu moderního maloobchodu. Nabízí větší flexibilitu a pohodlí při výběru kvalitních produktů, zároveň reaguje na rostoucí trend online nakupování a důraz na zákaznický komfort.

Produkty privátních značek ROSSMANN jsou na Rohlíku nově ve speciální shop-in-shop kategorii, což zákazníkům umožňuje snadné a rychlé nakupování oblíbeného drogistického zboží. Tato kategorie je snadno přístupná prostřednictvím červené navigační lišty na homepage Rohlik.cz, což zvyšuje viditelnost a dostupnost těchto produktů. Důležitým aspektem spolupráce je, že ceny produktů ROSSMANN jsou na Rohlíku stejné jako v kamenných prodejnách drogerie i jejích dalších prodejních kanálech. Tímto způsobem si zákazníci mohou být jisti, že nakupují za stejnou cenu, ať už si produkty vyberou online nebo přímo v obchodě.

Tisková zpráva ke stažení
Vizuál ke stažení