Menu
26. října 2023
Drogerie ROSSMANN od svého vstupu na český trh v roce 1994 vytrvale pracuje na tom, aby zajistila svým zákazníkům ten nejlepší možný zážitek z nakupování. K tomu patří i otevírání nových prodejen v dalších lokalitách a modernizace stávajících poboček. Ve středu 18. 10. 2023 byla otevřena nová pobočka v Jihlavě, nejnovější prodejna ROSSMANN se právě dnes otevřela v Hustopečích, v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Kromě nákupu v moderních kamenných prodejnách nabízí ROSSMANN i možnost objednání zboží online prostřednictvím mobilní aplikace ROSSMANN CLUB. Svůj nákup si pak mohou zákazníci vyzvednout na prodejně do 60 minut, nebo lze zvolit doručení na jimi zadanou adresu.
 

V nově otevřené prodejně drogerie ROSSMANN v Hustopečích v Brněnské ulici (vedle prodejny Kaufland) nechybí bohatá nabídka drogistického zboží, sezonních produktů nebo velice oblíbených privátních značek, jako je ISANA, Ideenwelt, Babydream, enerBiO a Alterra. Navíc v prvních dnech otevření, konkrétně 25.- 29. 10. čeká na zákazníky speciální akce v podobě nákupu s 20% slevou. Prodejna je otevřena každý den od 8:00 do 20:00 hod.

„Drogerie ROSSMANN chce svým zákazníkům poskytnout komfort a stát se maximálně dostupnou. Jsem proto velmi ráda, že se nám v letošním roce povedlo nejen 18 poboček zmodernizovat, ale úspěšně otevřít dalších 8 nových. Věřím, že naše zákazníky potěším, když prozradím, že Hustopeče nejsou v letošním roce rozhodně poslední naší novou prodejnou,“ komentuje Olga Stanley, manažerka komunikace ROSSMANN v České republice. 

Spolu s modernizací a případným zvětšováním stávající prodejní plochy jsou do všech nových i zrekonstruovaných prodejen drogerie ROSSMANN instalovány samoobslužné pokladny, které přináší zrychlení a zefektivnění služeb, jakož i zlepšení celkové zákaznické zkušenosti. Samozřejmostí je také bezplatné Wi-Fi připojení.

 

Aby péče o zákazníka byla komplexní, tak kromě návštěvy kamenných prodejen drogerie ROSSMANN je možné uskutečnit nákup také prostřednictvím mobilní aplikace ROSSMANN CLUB. Ta nabízí pohodlné vyhledávání a intuitivní ovládání. Zákazníci mohou využívat mobilní platební funkce, integrovanou zákaznickou podporu a okamžité využití veškerých výhod členství, jakož i speciálních bonusových akcí. Aplikace ROSSMANN CLUB je k dispozici ke stažení zcela zdarma, a to jak pro systém iOS, tak i pro Android.

Drogerie ROSSMANN chce navíc dát možnost a motivovat českou veřejnost k vyzkoušení cvičení jógy, jenž přináší nespočet benefitů. Lidé tak mohou v aplikaci ROSSMANN CLUB začít s jejím cvičením podle několika základních videí Zuzany Klingerové, lektorky jógy a jógové terapie, a v rámci věrnostního programu si pořídit v prodejnách i stylovou kolekci, která obsahuje základní příslušenství na cvičení jógy pro začátečníky i pokročilé, jako např. masážní válec, pěnový blok či protiskluzovou jógamatku. Žhavou novinkou na vybraných prodejnách ROSSMANN je pak zařazení do prodeje nové limitované kolekce funkčního oblečení CareWear, které pečuje o pokožku pouhým používáním. Více o této novince je k dispozici na cvictejogu.cz

Tisková zpráva ke stažení
ROSSMANN Hustopeče_foto exteriér ke stažení
ROSSMANN Hustopeče_foto interiér ke stažení