Menu
25. října 2022
Společnost ROSSMANN i nadále upevňuje svou pozici na českém trhu. Od července do října 2022 otevřela v České republice dalších 5 zcela nových prodejen drogerie ROSSMANN a 5 poboček prošlo modernizací. Nově tak mohou v drogerii ROSSMANN nakoupit například obyvatelé Otrokovic, Kolína, Hostivice, Brna – Štýřic i pražských Malešic. Vedle nákupu v kamenných prodejnách umožňuje drogerie ROSSMANN také možnost nakoupit online prostřednictvím mobilní aplikace ROSSMANN CLUB.

Součástí nových i zrekonstruovaných poboček drogerie ROSSMANN jsou samoobslužné pokladny, které podporují bezhotovostní nákup, což zákazníkům urychluje celý nákupní proces. Samozřejmostí je i poskytování bezplatného Wi-Fi připojení, díky kterému mají zákazníci v kamenných prodejnách zdarma k dispozici informace o aktuálních nabídkách a výhodách v rámci svého členství ve věrnostním programu ROSSMANN CLUB.

V drogeriích ROSSMANN stejně jako v e-shopu v mobilní aplikaci ROSSMANN CLUB se snažíme poskytovat tu nejlepší zákaznickou zkušenost. Samozřejmostí je nejširší drogistický sortiment, sezónní produkty, stejně jako nejlepší nabídky včetně bohaté kolekce privátních značek ROSSMANN, jako je například ISANA, Babydream, Ideenwelt /Svět nápadů/, enerBiO a Alterra,“ komentuje Olga Stanley, manažerka komunikace společnosti ROSSMANN a dodává: “Jsme velmi rádi, že se nám daří tento špičkový servis poskytovat dalším lidem ve zcela nových lokalitách. Věříme, že u nás najdou vše, co potřebují, co jim udělá radost a budou se k nám rádi vracet. I do konce roku se mohou zákazníci těšit na další nové prodejny v lokalitách napříč celou Českou republikou.

Nové prodejny v období 7-10/2022:
1. Kolín, Polepská 979
2. Otrokovice, Dr. E. Beneše 1913
3. Hostivice, Čsl. armády 17
4. Brno, Vídeňská 815/89A
5. Praha 10, Počernická 699/62a

 

Zmodernizované prodejny v období 7-10/2022:
1. Jablonec nad Nisou, Komenského 11
2. Šumperk, Hlavní třída 1923
3. Brno, OC Perla, Svornosti 2573/6
4. Staré Město, Východní 2131
5. Praha 1, OC Florentinum, Na Florenci 2116/15

Vedle nákupu v kamenných prodejnách poskytuje drogerie ROSSMANN také možnost nakoupit online prostřednictvím mobilní aplikace ROSSMANN CLUB, která nabízí intuitivní ovládání na dotykovém displeji chytrého telefonu, pohodlné vyhledávání, mobilní platební funkce, integrovanou zákaznickou podporu a okamžité využití veškerých výhod členství, jakož i speciálních bonusových akcí. Aplikace ROSSMANN CLUB je k dispozici ke stažení zcela zdarma, a to jak pro systém iOS, tak i pro Android.

Tisková zpráva ke stažení
ROSSMANN, Vídeňská, Brno_foto 01 ke stažení
ROSSMANN, Vídeňská, Brno_foto 02 ke stažení
ROSSMANN, Hostivice_foto 01 ke stažení
ROSSMANN, Hostivice_foto 02 ke stažení