Menu
2. prosince 2022
Síť drogerií ROSSMANN dále rozvíjí svou strategii založenou na péči a navazuje na kampaň z roku 2020 novým brandovým spotem. Ten je tentokrát vyprávěn více z pohledu maminky. Spot, který v produkci Creative Embassy natočila režisérská dvojice Mugshots, běží od 2. prosince 2022 v několika verzích na kanálech televize Nova, online i na sociálních sítích. Celá kampaň je doplněna i o nové klíčové vizuály. Za kreativou stojí stejně jako v předchozích letech agentura DDB.

Společně strávené chvíle doma nás všechny vždy vedou ještě k většímu uvědomění si, jak důležité jsou mezilidské a rodinné vztahy. A právě toto téma bylo stěžejní při tvorbě nové kampaně. ROSSMANN. Aktuální spot se zaměřuje především na vztah starší dcery a její maminky a ukazuje, jak se představy o péči mohou v různých životních etapách rozcházet.

„Samozřejmě to jsou maminky, kdo zosobňují péči. A prodejny ROSSMANN se svými službami a produkty jim přináší vše potřebné, aby mohly o své rodiny pečovat s láskou,“ vysvětluje Marcela Syrovátková, vedoucí oddělení marketingu společnosti ROSSMANN a dodává: „Je zřejmé, že emoce dodávají značce něco navíc a přibližují ji našim zákazníkům.“

 „Hrdinky v naší reklamě trochu dospěly a s nimi i celý spot a jeho emoce. Od dětské hravosti se tak dostáváme blíž k tomu, jak skutečně vypadají vztahy matek s jejich dospívajícími dcerami,“ popisuje Amila Hrustic Batovanja, kreativní ředitelka DDB.

Odkaz na nový spot zde: https://youtu.be/Z1meCwta0-E

Vizitka kampaně:
Název kampaně: Pečujeme s láskou 2022
Klient: ROSSMANN

Produkce: Creative Embassy + Fame Factory
Kreaativní Agentura: DDB
Head of marketing: Marcela Syrovátková
Specialista marketingu: Alžběta Adamová

Digital marketing specialist: Tomáš Javůrek
Business director: Rostislav Novák
Project executive: Martin Tesař
Chief creative officer: Dora Pružincová
Creative director: Amila Hrustic Batovanja
Senior copywriter: Ondřej Zvolský
Art director: Francisca Plaza
Agenturní produkce: Ondřej Martinec
Sound design: Ondřej Dvořák
Produkce: Vašek Sládek

Režie: Mugshots
Fotografie: Pavel Hejný

Tisková zpráva ke stažení
Klíčový vizuál 01 ke stažení
Klíčový vizuál 02 ke stažení